dans@dinkinfo.nl

 

*** OERWOUD ***

Bestemd voor :    groep 1 t/m 6

Tijdsduur per groep : 2 uur en 30 min. (inclusief voorstelling voor publiek)

Thema: dieren 

 

Als twee veldwerkers op onderzoek gaan in het oerwoud raken zij hun spullen kwijt. Wie zijn de dieven?

DinK neemt de leerlingen mee in het oerwoud-verhaal. Het oerwoud heeft een rijke fauna. Elk dier heeft z'n eigen manier van bewegen. We ontdekken hoe je van die bewegingen dans kunt maken. Bij groep 1/2 gaat dat spelenderwijs en vanaf de middenbouw wordt er samen met de leerlingen een choreografie gemaakt.

*Prijs per groep : 195,-

 

 *** FLASHMOB IS IT! ***

Bestemd voor :   groep 3 t/m 8

Tijdsduur per groep : 1 uur en 20 min. 

Thema: samen dansen

 

DinK studeert met de leerlingen een choreografie in waarbij de eigen inbreng belangrijk is. Samenwerken, lekker swingen en elkaar aanmoedigen... de flashmob is it!

De flashmob wordt per groep ingestudeerd. Er kunnen meerdere groepen deelnemen. Op een afgesproken plek voeren we het samen uit. Er begint 1 persoon te dansen en er sluiten zich steeds meer dansers aan waarbij het publiek, ouders en/of medeleerlingen worden verrast met dit dansspektakel.

*Prijs per groep : 115,-

 

 

*** CIRCUS DE LA DANSE ***

Bestemd voor :   groep 1 t/8 

Tijdsduur per groep : 2 uur en 30 min. (over 3 dagdelen) 

Tijdsduur voorstelling: 1 uur

Thema: circusacts, circusdieren

 

Heeft u iets te vieren op school of is er een jubileum, de voorstelling 'Circus de la danse' is er voor de hele school!

Samen met DinK wordt er door de school een circusprogramma samengesteld voor meerdere groepen of de hele school. Elke groep studeert met DinK een choreografie in. Van de 'Poedels' voor groep 1/2 tot en met 'The Elastics' voor groep 7/8. Het thema 'Circus' leent zich goed om in elke bouw een 'circusartiest' of 'circusdier' te verbeelden in dans. 

DinK heeft lesmateriaal beschikbaar voor de gymleerkracht: verschillende circustruc's die tijdens de gymles geoefend kunnen worden.

De dansen afgewisseld met de acts vormen een groot 'Circus de la danse'. Een feest om naar te kijken voor het publiek en een rijke ervaring voor de leerlingen.

*Prijs per groep : 240,- 

 

*Prijs is inclusief reiskosten (in Noord-Holland), inclusief lesmateriaal voor tijdens de gymles. Maximaal 30 leerlingen per groep. Minimaal 4 groepen.