dans@dinkinfo.nl

*** VICTORY BOOGIE WOOGIE ***

Bestemd voor : groep 6 t/m 8

Tijdsduur : 2 uur en 30 min. ( incl. presentatie voor elkaar)

Thema: De Stijl, Victory Boogie-Woogie, moderne kunst

 

Een dansproject geïnspireerd op het laatste moderne schilderij van Piet Mondriaan. Mondriaan, schilder en lid van kunstbeweging 'de Stijl' schilderde 'Victory Boogie-Woogie' in 1943/1944. Het schilderij wordt gekenmerkt door swing, strakke lijnen, vrolijke primaire kleuren, minimalisme en ritme. 

Bewegingen uit het dagelijks leven, zoals lopen, springen, zwaaien en vallen worden door uitvergroting en ritme; dans. Samen met DinK onderzoeken de kinderen deze manieren van bewegen en maken ze kennis met moderne dans. We sluiten af met een superswingende Boogie-Woogie

*Prijs per groep : €195,- 

 

 

*** DANS JE VERHAAL ***

Bestemd voor : groep 5 t/m 8

Tijdsduur schrijfworkshop : 1 uur  

Tijdsduur dansworkshop: 2 uur en 30 min.  (incl. presentatie)

 

Een dans en poëzieproject in samenwerking met schrijver/muzikant Bert van Baar. In de klas schrijft Bert samen met de leerlingen een beeldend verhaal vol bewegingselementen.

Dit unieke verhaal gaan de leerlingen met DinK in de dansworkshop uitwerken tot een choreografie. We sluiten af met een danspresentatie voor elkaar.

De leerlingen maken het hele productieproces mee; van het bedenken van een thema tot en met het presenteren van de voorstelling aan publiek. 

*Prijs per groep : €295,-

 

 

 *** FLASHMOB IS IT! ***

Bestemd voor :   groep 3 t/m 8

Tijdsduur per groep : 1 uur en 20 min. 

Thema: samen dansen

 

DinK studeert met de leerlingen een choreografie in waarbij de eigen inbreng belangrijk is. Samenwerken, lekker swingen en elkaar aanmoedigen... de flashmob is it!

De flashmob wordt per groep ingestudeerd. Er kunnen meerdere groepen deelnemen. Op een afgesproken plek wordt het samen uitgevoerd. Het publiek, ouders en/of medeleerlingen worden verrast met dit dansspektakel.

*Prijs per groep : €115,-

 

*Prijzen zijn inclusief reiskosten (in Noord-Holland). Maximaal 32 leerlingen per groep.